Bramming Tennisklub åbner ny sæson

Skrevet af Karina H. Rimmen on Fri, 05/07/2021 - 17:47
Tennisklubben
Tags

Bramming Tennisklub er atter klar til at byde velkommen til den nye tennissæson. 

De glæder sig til at vise deres nyrenoverede tennisanlæg frem, når de holder åbent hus lørdag den 8. maj fra kl. 11-14.
Der er tennistræning for børn samme dag og alle interesserede kan komme forbi og prøve tennis spillet. Og på dagen bydes der også på en pølse og sodavand.

Der har været gang i en større renovering, så nu står klubben super skarp, og klar til at tage imod nye som gamle medlemmer. 
Og det kommer til at foregå med alle coronarestriktioner overholdt, forsikre formand Solveig Helsing.

Nye idéer er dukket op. 

Men ikke nok med det. Der ligger faktisk to gamle tennisbaner, som ikke har været i brug i årevis. Ukrudt vokser op i og langs kanterne på de to tennisbaner med asfaltbelægning, som ligger bagest på tennisanlægget i Bramming. Og det har fået kasserer Hanne Christensen og formand Solveig Helsing til at overveje, om der kunne blive placeret en padel bane der, i stedet for.

Således skrev Ugeavisen Bramming i indeværende uge bl.a.

Padel er en kraftig voksende sport.

Padel er en sport, der har vundet meget frem i de senere år. I Bramming Tennisklub vil man også gerne være med. Blandt andet fordi padel er en sport, som er nemmere at komme i gang med end tennis, og fordi et par padelbaner kan give klubben nye medlemmer og dermed en bedre økonomi.
Der er mere teknik i tennis end i padel. Så det er lettere at begynde at spille padel, for der går man lige ind og spiller det, forklarer Solveig Helsing.
 
Men de mangler simpelthen pengene til det. Klubkassen er helt tom, når det gælder om at afsætte penge til nye projekter. Så nu er de på jagt efter sponsorer til projektet. Så boibramming.dk kan da kun være med til bakke op om den idé, og udbrede kendskabet til de manglende sponsorer. 

Også selvom der næsten kun mangler at blive sat sider op, som en optimistisk Solveig Helsing udtalte til Ugeavisen..

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming