De mange søers by

Skrevet af Karina H. Rimmen on Mon, 06/24/2019 - 17:02
Foto: Hanne Kjær

De mange søers by

Lige nu bliver Bramming ”oversvømmet” af søer, der dukker op i hele byen.
Senest er regnvandsbassinnet ved Mulvadvej blevet indviet og Skøjtesøen, der ligger lige uden for Kaj Lykke gruppens spejderhus og bag Tennisbanerne, er der allerede mange, der har taget til sig, som en naturlig del af gåturen. 

Nu er alle søerne ikke blevet indviet med gratis pølser, men fredag den 21. juni stod Din Forsyning for et fint lille arrangement med taler mm. Det var velbesøgt, og især dem der har været ramt af omkørsler og gener ved anlæggelsen, kunne sole sig i ros fra de ansvarlige for deres tålmodighed. Det er jo super fint, at et sådant regnvandsbassin, der fremadrettet skal afhjælpe de store vandmængder, der kommer til tider, kan blive til et så fint og attraktivt naturområde. 

Skøjtesøen er der som sagt allerede mange, der har taget til sig, og om dem der deltog ved Kaj Lykke spejdernes Skt. Hans arrangement kendte til den, eller fik anledning til at se den for første gang vides ikke. Skønt var det dog at være vidne til, at tilstrømningen var så stor, at pølserne blev udsolgt, før alle havde fået stillet sulten, så de måtte af sted efter ny forsyning. Foruden pølser og brød, kunne der købes øl og vand og ikke mindst kaffe med en super flot Sankthanskage til (se billede).

Vejret var med dem – spejderne – og os der deltog. Det betyder bare ALT! Hvis vejret er skidt, så er vi bare ikke mange, der snupper røjserne og en regnfrakke på, og står udenfor og spiser pølser og drikker en øl sammen, og sige pyt med at vi bliver lidt våde.
Så alle arrangører af udendørs arrangementer beder hver gang guderne om godt vejr, således også når lyset omkring Skøjtesøen står helt færdigt. Derom senere.
 
Her på redaktionen har vi fået det klare indtryk, at folk er rigtig glade for de naturskønne omgivelser, vi nu har fået adgang til. Så næste projekt må blive en samlet guide for Bramming og omegns vandhuller.
Vi har mange ting her i Bramming vi kan glæde os over, og med den tilflytning vi oplever, så må der være andre, end os der allerede bor her, der har fundet ud af det.

Sankt hans kagen

Skøjtesø og heksen

 

 

Taler 2 ved Mulvadsøen

 

Se flere billeder her:

 

 

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming