En dag i Bramming

Skrevet af Flemming M. Andersen on Fri, 03/29/2019 - 16:49
Foto: Karina Rimmen
Kategori

Kan et gavekort til ”en dag ud i det blå med et kulturelt indslag samt frokost og eftermiddagskaffe for to”, effektueres i Bramming.

Det skulle forleden prøves af.  Det oplagte ville vel være at tage til Esbjerg eller Ribe, hvor mulighederne er mange.  Nu har vi imidlertid fået en lille café (Sannes) med smørrebrød og sandwich mm. og hos Playmore kan der i brætspilscafeen, indtages diverse kaffetyper, samt kage og faktisk tilbydes der også toast og drikkelse.  Selvsamme sted, indledes der i skrivende stund en ny æra, med italiensk is i Bramming.

Så når kalenderen viser sommeren, kan vi således købe ”gammeldags” isvafler to steder i byen, da  … allerede sidste år, havde det på ”menukortet”.
Frokosten skulle selvfølgelig indtages på Sannes café. Og nærmest for sjov, bestilte jeg bord et par uger inden. Der var også dækket fint på til os to – MEN havde jeg ikke bestilt bord, ja så havde vi kunnet indtage frokosten der. Der sad nemlig allerede et selskab på fem, der også havde bestilt bord og de øvrige borde var også optagede.
 
Da den dejlige frokost var overstået, så gik vi over til den kulturelle del. Vi blev faktisk tilbudt en kop gratis kaffe – men takkede nej, da den jo skulle klares et andet sted.
Vælger du tirsdag eller torsdag eftermiddag, så er det fri adgang til Egnsmuseet fra kl. 13 – 16. Foruden skiftende udstillinger er der den faste om Bramming, set fra flere vinkler.
Efterhånden var det blevet kaffetid, og hos Playmore valgte vi cafélatte. Og fordi at den italienske is, netop var blevet arrangeret i frysemontren, ja så fik vi lov til at købe de første vafler. UHMM - glæd jer.

Vejret var heldigvis med os, så ud i det blå, blev en travetur ned forbi bibliotekssøen og ænderne og videre ned til det nyrenoverede skøjte – og ishockeysø.
Alt i alt en dejlig dag i Bramming.

PS.: Glemte lige at få med, at lige den dag, afholdt Super Brugsen en af deres Gourmetaftner. Så vi sluttede af med en masse lækre smagsprøver – mange af dem fra lokale …. -

 

Se flere billeder her

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming