"Familiespejd" mødes i det fri.

Skrevet af Karina H. Rimmen on Sat, 02/01/2020 - 23:09
Foto: Tina Hagge

Hvis du har mindre børn og I elsker at være udenfor, så er Familiespejd måske noget for jer?

Familiespejd i Bramming er en del af De Blå Spejder - Kaj Lykke DDS - Bramming Gruppen. 
Familiespejd er for familier med børn fra 3-6 år. Er der større eller mindre søskende, så er de selvfølgelig velkomne. Formålet er at børn og voksne er sammen i naturen, lærer ting, mærker fællesskab i familien og i spejderånden.

Vi mødes den sidste søndag i måneden i Spejderskoven på Smedegårdsvej. Vi er 3 ledere som på skift har planlagt nogle forskellige aktiviteter. Bål og en eller anden form for mad er en fast del af programmet.

Søndag d. 26. januar var vi 6 familier der mødtes i skoven (8 børn og 8 voksne) Vi begyndte med at finde kvas til optænding af bålet. Da der var kommet gang i bålet, ordnede vi grønsager til tomatsuppe og dej til fladbrød.

Nu skal fuglene jo også have mad, så vi lavede også fuglekugler til vores private haver. Så kan vi se hvilke fugle som er i vores egne haver. Mens suppen blev klar, var der tid til udforske skoven. Til sidst spiste vi, ryddede op og sang familiespejd sangen.

Det var programmet på vores seneste møde. Vi laver mange forskellige aktiviteter som passer til årstiden og børnene. Hvis du har lyst til at se og høre mere, så kig på Facebook ”familiespejd i Bramming”
 

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming