Fastelavn i Bramming

Skrevet af Karina H. Rimmen on Sat, 03/02/2019 - 19:37
Foto: Karina Rimmen

Det blev en succes!!!
Der var kæmpe opbakning fra byen, til HHI og Gadespejlets nye tiltag, nemlig at flytte Fastelavn indendørs.
Der har nok været mellem 100 og 150 flot udklædte børn. Og sammen med deres forældre og bedsteforældre og diverse klapvogne, ja så var der fyldt godt op hos Storgaard Biler, der lagde lokaler til, og derved også havde været med ind over planlægningen.

Det er allerede bestemt, at til næste år, tages hele udstillingslokalet i brug, så må alle bilerne ud i kulden, i de timer det står på. Der var sat borde og stole på, som var udlånt af Bramming Festudlejning. 

 
Foruden de sponsorerede fastelavnsboller hentede Storgaard Biler ekstra forsyning hos Den Lille bager. Cacaobrikkerne fra Min Købmand blev også suppleret, så det endte med, at der var nok til alle. Fastelavnsrisene, der var sponsoreret af Alex VVS, slog fint til. 

Muligheden for at gå rundt i butikkerne med et fastelavnsris og få fyldt snolder på, blev udnyttet af en del. Så Boutique No.9, Boutique Mary, Bramming Boghandel, Din Tøjmand, Idé elle, Imerco, Kollektionshuset Lene Vemb, Matas, Nyt Syn, Pecani, Sportmaster og Sørens Farve & Tapet fik alle besøg. Og hos Playmore blev der klippet sorte katte og farvet silkepapir med stor koncentration. Både af børn og voksne. 

Gadespejlet var ved at vælte bagover, pga. de mange børn. Det havde de slet ikke ventet. Så de to galger, (malet med maling sponsoreret af XL-Byg), der var til rådighed til tønderne, bliver helt sikkert til tre næste år. Så vi håber Tømrer Jens Ove Jensen v. Carsten Hermansen har lyst til at sponsorere endnu en. Så kan alle aldersgrupper komme til på en gang. 
 
Der vil fortsat være indkøbt ekstra tønder, i fald det går alt for stærkt. Og vi i håber, alle der havde mod på at slå til ”Katten af tønden” fik gjort det i år. 
Alle kattekonger og -dronninger fik et bygavekort på 50 kr. ligesom der blev fundet fire bedst udklædte, to i hver række. Men det var godt nok en svær opgave. Fantasien havde virkelig fået frit løb. 

En stor tak skal her til  sidst lyde, til alle vores sponsorer og til alle der bakkede op. 

(se flere billeder i billedegalleriet)

 

Alle de lækre fastelavnsboller
 

 

Aktivitet hos Playmore

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming