Folkelig indvielse af skøjtesøen

Skrevet af Flemming M. Andersen on Wed, 09/11/2019 - 14:05
Kategori

Fredag den 13.09.19 kl. 18 – 20, bliver er der fest ved Skøjtesøen.  Alle folk er inviteret – til ”Folkemøde”.

Det er Lokalrådet i Bramming der inviterer. Det skal fejres, dels renoveringen af området, og at det er ”Lykkedes i Bramming”, at få lys hele vejen rundt om søerne. Ja der er faktisk tale om to søer – nemlig Skøjtesøen og Ishockeysøen – nu i daglig tale ”Skøjtesøen”. Lokalrådet har søgt om penge ved forskellige fonde, og sammen med Esbjerg kommune har det resulteret i, at den flot renoverede sø nu kan også kan bruges om aftenen. Borgmester Jesper Frost Rasmussen holder indvielses tale kl. 18.50.


Mange gode kræfter har i flere uger været i gang med at arrangere den kommende event – Indvielse af Skøjtesøen. Og da området ligger op til aktivitet, var det naturligt at samle så mange af vores foreninger som muligt, til at skabe aktivitet på dagen.

Det er blevet til hele 28 foreninger, som vil være til stede. Så foruden at, der bliver budt på gratis pølser, fadøl og sodavand, sponsoreret af lokale butikker og virksomheder, så har du mulighed for at få en snak med alle de aktive frivillige om lige netop deres forening. Og du kan nok nå at komme med, hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvad du vil gå til, i den kommende vintersæson.


Der bliver underholdning ved to lokale ”trubadurer” Gunner Husted og Michael Ulv på den musikalske front, ligesom enkelte af foreningerne har gjort klar til opvisning, af det de står for.


Som nævnt tidligere er ordet ”Folkemøde” dukket op i processen fra idéen første gang kom på bordet i Lokalrådet. Så nu er det op til os her i Bramming og omegn, om vi vil begynde en ny æra, og i øvrigt komme med på moden, at afholde et årligt Folkemøde - f.eks. ved Skøjtesøen.

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming