Gymnastik forårsopvisning i BKFC

Skrevet af Flemming M. Andersen on Sat, 03/16/2019 - 18:08
Kategori

Der var som vanligt rigtig mange gymnaster klar til dagen, tilskuer tilstrømningen ville heller ingen ende tage,. Et kvarter før start var der kø helt uden for hallen.
Så antallet er minimum som sidste år ca. 1100...

Årets instruktør blev Lisbeth Pedersen som har været instruktør siden 1976, dette er Lisbeths sidste sæson, så det er vist på sin plads at sige tusind tak for indsatsen.

Årets hjælpeinstruktør blev Laura Lihme, Laura har være hjælpetræner i flere sæsoner og er altid hjælpsom og pligtopfyldende

Årets Bif’er blev Anette Johansen, Anette har i en menneskealder været instruktør, udvalgsmedlem og alt muligt andet i foreningsregi.

Der var 14 lokale hold  på gulvet i løbet af dagen. - fra forældre / barn hold over rytme og springhold til et stortrampolin hold..Alle holdene præstere en rigtig flot opvisning.


Der var 5 "udenbys" hold
DGI Sydvest JTH Bramming, Darum øvede damer, Jernvedpigerne, Old but Gold og Bramming Gymnastik & Idræts Efterskole.
Old but Gold er kommet helt fra sydtyskland, dog ikke kun for at give opvisning i Bramming. De er på en mini turne i området.

Dagens afsluttende opvisning blev leveret af eleverne på Bramming Gymnastik og Idræts Efterskole, igen i år en flot afslutning.

For de som ikke kan få nok gymnastik - starter sommergymnastik snart - hold øje på www.brammingif.dk/gymnastik.....

Der vil være holdbilleder og videoer på hjemmesiden også  - hav dog en anelse tålmodighed - de kommer asap. :-)

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming