HHI siger tak

Skrevet af Karina H. Rimmen on Mon, 01/28/2019 - 14:08
Adam Beverly og de unge fra Bakkevejens skole
Kategori

Der er rigtig mange virksomheder, der sponsorerer beløb, præmier og gavekort mm. til foreninger og arrangementer i løbet af et år. Flere foreninger kan slet ikke have deres aktivitetsniveau, uden disse sponsorater. Så det er selvfølgelig vigtigt, vi støtter og handler lokalt så meget som muligt.

Julen 2018 i Bramming er ingen undtagelse. HHI´s medlemmer støtter ikke kun med deres kontingent, de er også villige til at give noget ekstra. Foreningen HHI vil blive bedre til at give alle, der støtter byens aktiviteter, mere ”kredit” for dette – i form af synlighed, i forbindelse med vores arrangementer.

Alle de frivillige må vi heller ikke glemme. De er hverdagens helte, der arbejder både bag kulisserne og i front, og sammen trækker det store læs. I HHI-regi kalder vi dem HHI-Venner. Der kommer flere og flere til. Nogen hjælper måske én gang om året, mens andre stiller op flere gange. Det er lige præcis det, der skal til, for at vi kan blive ved med at gøre Bramming hyggelig at handle i, som f.eks. op til jul.   

Så en kæmpe tak til alle HHI Venner for jeres indsats i hele 2018.

I forbindelse med julen 2018 vil vi også gerne sige tak til:

  • Theodor Christiansen El for udlån af en terrassevarmer til Julehytten
  • Allan Krogh fra Blue-Tech der sammen med nogle unge mennesker fra Håndboldklubben satte hytten op og tog den ned igen.
  • Bolsjekonen for små vingummiposer til julemanden, der blev delt ud hele december måned,
  • Til LM Jensen og Ju-Jutsu klubben der sørger for at julebelysningen og nu også Bramming nisserne kom op og hænge og taget ned igen. 
  • Engvang Juletræer (Jensens Nåletræer), der sponsorerede de små grantræer, der stod sammen med halmballerne rundt i byen.
  • Egnsmuseet, Jernbane Cafeen og Mødestedet der kvit og frit lagde lokaler til én af vores aktiviteter. 
  • Ole´s lyd der forærede os ghettoblasteren, så julemanden kunne snorke i vandtårnet.
  • Adam Beverly og de unge mennesker fra Bakkevejens skole, der underholdte med sang og musik, en våd torsdag eftermiddag i gader og stræder.
  • Amatørteatret Gadespejlet for vækning af julemanden, optog gennem byen, når julemanden hentes på stationen samt luciaoptoget den 13. december.
  • Juleaktivitetsudvalget og ikke mindst julemanden.  

Vi kunne sikkert godt give den ”en tak til” 😉, men allermest håber vi blot, at vi ikke har glemt nogen.  
 

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming