Kosmorama gjorde det igen.

Skrevet af Karina H. Rimmen on Sun, 03/24/2019 - 06:06
Foto: Karina Rimmen
Kategori

Salen var fyldt til bristepunktet, og efter de første par numre var stemningen i top. Publikum kunne helt sikkert huske Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldts sange, selvom vi skal helt tilbage til 1979. Rugsted & Kreutzfeldt var (ifølge WikipediA) aktive fra 1979 – 1985 og igen fra 2006. 

Som undertegnede har oplevet flere gange før, så er vi bare gode til at synge med og lave en fest, når Kosmorama slår dørene op. Der bliver sunget igennem, og oppe foran scenen fik alle der er ”vild med dans” motioneret danseskoene. Der blev således skrålet med til det sidste ekstranumre, ”Rundt op og ned”.
  
Jørgen Thiim kunne forreste fra scenekanten inden koncerten fortælle, at det havde taget ham fem år, at få Rugsted og Kreutzfeldt til Bramming. Det var værd at vente på. 
Utrætteligt bliver Jørgen Thiim ved med at udbygge repertoiret, med flere og flere af de kendte kunstnere. 
Han løftede ligeledes sløret for de kommende koncerter, og at der også er noget stort i vente i 2020. 

Kosmorama Bramming er nu et veletableret spillested, og det kan vi også takke alle de øvrige frivillige for, samt sponsorerne som blev vist på skærmen inden koncerten begyndte. Opbakningen fra publikum til stort set alle arrangementer er selvfølgelig det, der får denne succes til at fortsætte. Og at billetterne efterhånden er hurtigt væk, ja det ved i hvert fald dem, som desværre ikke fik sunget med i aften i Kosmorama. 

Ps. Du kan høre en lille smagsprøve fra koncerten, under "video" nederst på siden. Jens og Stig har givet lov til at den må ligge på boibramming.dk

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming