Nyheder i Restaurant Bramming

Skrevet af Karina H. Rimmen on Sun, 12/08/2019 - 20:42
Foto: Karina Rimmen

Med en filosofi om at et pizzeria ikke kun et sted du henter din pizza, så var navnet Restaurant Bramming – Pizza og Kebab House oplagt. Igennem de sidste ca. 10 år har de nuværende ejere gjort meget ud af, at det skal være muligt at sidde og spise sin mad, og der er således gennem tid udvidet med flere siddepladser.


På en stille tirsdag ved frokosttid tager souschef Engin Ergul imod ”den udsendte” skribent på boibramming.dk. Virksomhedsportrætter laves helst på baggrund af tekst fra den enkelte, men det fungerede bedre med et møde.  

Engin er meget passioneret omkring restauranten, og kunne godt tænke sig at mange flere gik ud og spiste i Bramming. Antallet er heldigvis steget gennem årene, og det er ingen hemmelighed, at fredag og lørdag er de travleste dage. 

Restaurant Bramming fornyer og udbygger af og til deres menukort og det husstandsomdeles i Bramming. Og der er ved at være trængsel på kortet. Der er denne gang flere nyheder, og mange variationer og Engin pointere, at selv tager alle billeder af maden. Så det er helt autentisk.

En af nyhederne han især fremhæver, er deres Kebab/Kylling Box til kun 40 kr. Det er godt alternativ til en frokost Pizza og henvender sig også til de unge mennesker, der lige skal have noget med på farten eller i frikvarteret. Der er også kommet retter med flødesauce, hvor du kan vælge mellem kylling og oksestrimler. 

Derudover dækker kortet alt lige fra selvfølgelig pizza, til salater, pastaretter, Chili cheese tops, Nachos og både Engelsk bøf, Husets Steak og Grillmix. Burgere er også en mulighed og bestiller du en Mega burger er det med italiensk Munkebolle. Flere af deres dressinger og lignende er hjemmelavede. 

Engin fortæller, at de er omkring ti ansatte, der hver dag står klar til at servere, udlevere eller levere til døren, og han vil meget gerne opfordre til at flere får menukortet prøvet af, hvis nu man skulle gå i den tro, at det kun er pizza der produceres i lokalerne på hjørnet af Nørregade og Møllegade.
 

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming