Playmore en butik for alle aldre!

Skrevet af Flemming M. Andersen on Wed, 01/23/2019 - 11:20
Billede udlånt af: JyskeVestkysten
Kategori

Leg, hobby og spil for børn og voksne i Bramming, Esbjerg og Ribe området. Playmore er en butik med både traditionelle og specielle produkter indenfor leg, hobby og spil.

Her kan du finde det populære legetøj, fjernstyrede biler og bamser i massevis. I vores udklædningsafdeling har vi sjove, flotte og skræmmende kostumer til både børn og voksne. Er du til lærerig leg, er vi altid velforsynede med forsøgssæt og byggesæt til alle aldre.

I vores spilafdeling finder du i hundredevis af kortspil og brætspil til en hyggelig aften eller festen. Er du en af de mere krævende brætspillere har vi både strategiske spil og bræt-rollespil. Du kan også prøve mange af spillene inden du køber i vores lille spille-område. Det er muligt at købe kaffe, te, sodavand og ofte også lidt kage.

De hobbyglade og kreative kan finde inspiration, vejledning og masser af materialer i hobbyafdelingen, og finder du ikke lige det du mangler, så kan vi som regl skaffe det hjem.

Butikken er på 300 m2 med afdelingerne: Brætspil, lommepengegaver, Traditionelt legetøj, Leg fra 0-3 år, Warhammer, kreativitet, RC fra 3 år og op, LEGO, Playmobil, Sylvanian, Schleich, Udklædning fra 3 år og op, Forsøgssæt, et hyggeområde med brætspil og aktiviteter (når aktuelt annonceres på Facebook: Playmore

Besøg butikken på storegade 27 i Bramming og se de mange muligheder.

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming