Pop Up koncert med Kongeåens Blæseorkester.

Skrevet af Karina H. Rimmen on Mon, 08/17/2020 - 01:54
Marianne Hansen Billede fra hendes video.

Lørdag den 1. august blev der pludselig sat et telt op i Nørregade ved Trianglen. Nogle havde nok set det i enten Jyske Vestkysten og/eller Bramming Ugeavis. Men meningen med, at det ikke var annonceret bredt og længe, var helt efter hensigten.  

Som følge af, at Corona har lavet om på al ting, blev HHI Bramming pludselig tilbudt en times gratis underholdning. Og det ville være super fint med en form for "Pop Up" koncert. Altså bedst som de var der, så var de væk igen. Og dem der var så heldige at opleve koncerten, kunne så gå hjem og være den oplevelse rigere.

Håbet er, at dem der var ude og handle lige den dag, har hygget sig lidt ekstra, eller hvis musikken ikke lige faldt i deres smag, har undt de øvrige tilhørere en god oplevelse. 

Kunne vi bruger mere af det? - Ja da. Og kunne det favne bredere, ville det være fantastisk. Vi mangler jo i den grad noget der taler til de unge. 
Uanset, hvor du er i livet, så er alle altid velkomne til at komme med idéer og forslag til at gøre bymidten til et attraktivt sted at komme.

Kanaler som Lokalrådet, HHI og Byforum er til for at blive brugt af os alle, der gerne vil noget godt for vores by. Så "kom bar do" - som man siger ;-) og så får tiden vise, hvad der reelt kan lade sig gøre. Ønsker og drømme er der ingen der kan tage fra os, og de skal være indtakte, for at der overhovedet er håb pm udvikling. 

PS.: Du kan se en lille smagsprøve under videoer her på hjemmesiden. 

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming