Relancering af Bo i Bramming

Skrevet af Flemming M. Andersen on Thu, 01/31/2019 - 15:57
Kategori

For nogle år tilbage var der to lyse hoveder, der fik en ide om at lave en hjemmeside, hvor brugeren kunne finde oplysninger om foreninger og lignende - og ikke mindst en fælles aktivitetskalender.

Konceptet var sådan set godt nok, men tidsforbruget til, at holde siden opdateret / finde på nye ting, var større end hovederne havde forudset - hvorfor siden stille og roligt led "glemselsdøden".

Pludselig kommer der liv i tingene igen, da Karina H. Rimmen - på vegne af Handelsstandforeningen efterlyser, på vegne af mange, en hjemmeside med data om Bramming (6740), en fælles aktivitetskalender samt et nyt sted, hvor Handelsstandsforenigens data kunne blive opdateret og holdes ajour. 

Efter nogen tids tænkepause blev der enighed om, at forsøge at få siden op igen.

Selve Sitet.
Der er forsøgt at få så mange informationer som muligt lagt ind på sitet. Lidt om hvad der er at se i byen, hvilke børnehaver, skoler etc. der findes og hvilke sider du kan finde lejeboliger i byen. + hvem du kan få fat i ved boligkøb.
Sitet vil til stadighed blive udbygget, men vi blev nødt til, at finde et tidspunkt at gå "live" på - ellers ville det sikkert tage 3-4 måneder mere.

Af tekniske detaljer kan det kort nævnes, at sitet kører på CMS Drupal 8, det samme som TV2, Ekstra Bladet og lign. kører på, uden i øvrigt at drage sammenligninger.
Der er installeret en del moduler, som gør det nemmere at administrere backend.

HHI - delen
Her kan du finde de samme oplysninger som på HHI´s gamle hjemmeside. Det er information om medlemmerne i bestyrelsen, hvilke butikker, håndværkere og industrivirksomheder der er medlem, og så kan du se fra hvem du kan bruge boner til BON KONKURRENCEN. Ligeledes kan du tjekke saldoen på dit bygavekort. 

Foreningsdelen:
Den er ment som et sted, hvor flest mulige af byens foreninger / organisationer (alt med postnummer 6740) kan findes, og det skule så gerne give et overblik over, hvilke foreninger vi har i Bramming og omegn.
Mange foreninger har allerede deres egen hjemmeside eller facebook side, (som vi linker til). Her på siden vil det typisk formanden/kontaktpersonenes data og lidt om hvad står for, som kan læses her.

Foreningerne er til enhver tid selv ansvarlige for, at oplysninger er korrekte. 
For de foreninger som ikke har en hjemmeside eller lign., er det et oplagt sted at få "en hjemmeside", hvor de bliver synlige for byens borgere, der søger informationer om forenings aktiviteter.

Aktivitetsdelen.
Det er visionen at kunne vise så mange af byens aktiviteter som muligt i en kalender. Dette kræver at den enkelte forening såvel som Handelsstandsforeningen og øvrige borgere skal være gode til, at informere om de aktiviteter der foregår. Enten ved at bruge formularen på siden eller ved at sende en mail til materialer@boibramming.dk.  

Det vil også være muligt at få ting skrevet i kalenderen selvom man ikke er en forening. Betingelsen er at selve aktiviteten på en eller anden facon skal have tilknytning til byen.

 

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming