SE BRAMMING – STØT BRAMMING

Skrevet af Karina H. Rimmen on Sat, 03/20/2021 - 21:55
Foto: Karina H. Rimmen

Genialt ordspil med et vigtigt budskab, når man sælger briller og kontaktlinser. 
Nyt Syn har lanceret nye flotte skilte til alle deres butikker landet over, med en klar opfordring til at handle og støtte lokalt. Det kan vi da kun bifalde. 

At støtte lokalt er mere, end ”blot” at bruge de lokale butikker. Det gælder også de håndværkerne og det øvrige liberale erhverv. Hvornår har du mon sidst tjekket ud, om der f.eks. ude på industrivej i Bramming er ”butikker” og mindre virksomheder, som du rent faktisk kan shoppe i? 
Her på boibramming.dk kan du til enhver tid se, hvem der er medlem af HHI Bramming. Vi er så heldige, at der er mange og flere forskellige brancher, der støtter lokalt med deres medlemskab. 

Nyt Syn var heldig. 

Bo Skjøde, ejer af Nyt Syn i Bramming, fortæller at han er meget taknemmelig for, at han kunne holde åbent og hjælpe sine kunder med synsløsninger under Corona-restriktionerne. Dels har det jo i sagens natur været meget vigtigt for kunderne, der er afhængige af briller og kontaktlinser. Dels var det fantastisk rent faktisk at kunne holde åbnet, og få lov til at gå på arbejde og gøre det man allerhelst vil. 
Til gengæld var det en meget trist periode, at der var så få butikker, der måtte holde åbent. Antallet af kunder faldt, og det sædvanlige liv i gaden var væk. Det viste ret så skræmmende, hvordan en by næsten uden butikker ser ud. 

Nu har flere fået lov at åbne, der er godt gang i salget, men der er fortsat tvangslukkede ”butikker”, der også får brug for opbakning, når de må åbne igen.  Og der er bygavekortet et godt supplement.   

Lige nu har Nyt Syn i Bramming derfor en konkurrence kørende, For som Bo siger, så har de øvrige lokale selvstændige forretninger i Bramming behov for opbakning, så der også i fremtiden er gang i byens handelsliv. 

Vind et bygavekort.

Med overskriften - SE DIN BY OG STØT DIN BY. KØB BRILLER OG VIND LOKALE GAVEKORT – 
gør Bo Skjøde nu noget ved at bakke op om de lokale erhvervsdrivende omkring ham. 

Nyt Syn Bramming udlodder gavekort til brug i lokale butikker. Man deltager automatisk i lodtrækningen om gavekortene, når der købes briller eller kontaktlinser hos Nyt Syn inden d. 3. april 2021. Vinderne får direkte besked og offentliggøres på min Facebookside.

Og denne lille event falder så fint i tråd med, hvad HHI Bramming har under opsejling. At få rigtig mange bygavekort i omløb, så pengene bliver i byen. Det kommer der meget mere om inden så længe.
 

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming