Tyverisikring af varevogne hos Storgaard Biler hitter lige nu.

Skrevet af Karina H. Rimmen on Mon, 10/14/2019 - 00:34
Storgaard Biler
Kategori

Boibramming.dk vil også gerne gøre opmærksom på de mange virksomheder vi har her i Bramming.
Vi indleder, en forhåbentlig lang række portrætter af firmaer, med Storgaard Biler der her fortæller, hvad der rør sig hos dem lige nu.

Flere har nok bemærket omtalen af flere tyverier fra håndværkernes varevogne, der både kan stå parkeret ved bopælen eller ved firmaet. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved med kampagnen: STOP UBUDNE GÆSTER I VARERUMMET!

Storgaard Biler tilbyder nu tyverisikring af varevogne. Tyverisikrede varevognslåse har en præventiv effekt mod indbrud idet de er dirke- og boresikre.

Forsikringsanbefalet tyverisikring
Indbrud i varevognen er ikke blot irriterende og grænseoverskridende. Det er også dyrt og tidskrævende at gøre skaderne op, involvere forsikringsselskabet, købe nyt udstyr og vente på bilen, mens den er på værksted.

Tyverisikring af din varevogn er din bedste chance for at undgå ubudne gæster i varerummet. Vi udstyrer din varevogn med varevognslåse, som sikrer din bil mod indbrud.
Flere danske forsikringsselskaber anbefaler faktisk at udstyre varevogne med tyverisikrede varevognslåse, bl.a. Alm. Brand, Tryg, Danske Forsikring og Topdanmark.

Nemme at bruge i dagligdagen
Vi tilbyder et sortiment af forskellige dirkefri og boringssikre UFO-låse produceret i vejrbestandigt, hærdet stål. Låsene fås med og uden smækfunktion, hvilket gør dem nemme at bruge i hverdagen.Vi tilbyder varevognslåse til både alm. døre og skydedøre.

Tyverisikring på kun en time
Montering af en UFO-dørlås på din varevogn tager kun 60 minutter! Og priserne starter fra kun 999 kr. + moms inkl. montering!

Vi beskytter dig mod tyven
Med vores brede sortiment af tyverisikrede varevognslåse har vi helt sikkert også en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Kontakt Storgaard Biler i dag og hør hvad de kan gøre for dig.

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming

XL-Byg Bramming - Bo i Bramming