Bramming Knækker Cancer 2019

HHI var ikke sikker på, at det var en opgave de skulle tage på sig, og derfor blev Kræftens Bekæmpelse involveret. Ved henvendelse til Esbjerg afdelingen, kom HHI i kontakt med de lokale ildsjæle i Bramming, og langsom begyndte der sig at tegne en skitse på, hvordan sådan en lørdag kunne komme til at se ud.

Lørdag den 26.10.19 var der en lille event i Nørregade 8, hvor kræftens Bekæmpelse, Bramming Revyen og HHI efter aktiviteter i hele uge 43, stod skulder ved skulder i den gode sags tjeneste. 

Det regnede fra start til slut. Så alene af den årsag var vi spændte på, om vi nu fik udsolgt af de 100 stk. Knæk cancer muffins den Lille Bager havde bagt til os, og som blev sponsoreret af Bramming Tømre ApS, og om folk ville købe en kop kaffe til, som Super Brugsen havde gjort muligt. Vi vidste heller ikke om vi havde fået borde og stole nok - kvit og frit fra Bramming Serviceudlejning.  Der var fire friske piger, der havde taget tjansen med det praktiske for ovenstående – tak til jer.  

Muffins blev udsolgt i løbet af to timer, og vi kunne godt have solgt flere. Trods annoncering om at det foregik indendørs, så var det tydeligt, at de fleste der kom, gik målrettet efter at købe muffins med hjem, eller kom for at støtte op om den gode sag og få lejlighed til at hilse på de lokale Kræftens Bekæmpelse. Så selvom der var borde og stole nok, gik snakken livligt, når folk mødte ”naboen”.

Og alle som en kommenterede på hyggepianisten Kims dejlige klaverspil, som var hans bidrag til den gode sag, og at det var synd for ham, at vi havde placeret ham udenfor Boutique No. 9., for koldt var det jo. Idéen var dog, at alle der gik forbi, ville blive opmærksomme på, at der skete noget i byen. 
Det andet velgørende indslag - var Lasse Langfod, der for et valgfrit bidrag lavede ballondyr til børnene. Han kom desværre ikke på overarbejde.  Men han fik smilet frem især i butikkerne – for det var noget en opgave at holde ham tørskoet. 😉

Der var i alt 33 gevinster fra butikker og virksomheder i Bramming – og dem var nu ret sikre på vi nok skulle komme af med via de knæk cancer kuponer, der kunne købes hele ugen i de fleste butikker, At der så kom så mange kuponer ind, som Bo Skjøde Knudsen fra Nyt Syn kunne trække ud imellem – det blev vi super glade for. Alle gevinster er afhentet. 

Der gik også penge fra overskud ved salg af forskellige varer hos Boutique No. 9, Din Tøj Mand, LK-Sikring, og Kollektionshuset Lene Vemb. 

Der er sat 27.744 kr. ind på Knæk Cancers konto. Tak til alle der bidrog.

Her har du lidt stemningsbilleder fra dagen.