Persondataloven

Navne, adresser, telefonnumre  og andre data som hører under persondataloven vil kun blive brugt på siden med den enkelte persons godkendelse.
Data vi har i vores database vil aldrig blive videregivet til 3. part, men vi kan dog ikke stilles til regnskab for at enkelte vil bruge data der er synlig på hjemmesiden.
Frasiger en forening / organisation sig at være repræsenteret på siden slettes alle data, både på siden og i database.

Skulle der mod forventning opstå en situation hvor der er en person som føler sig "forudrettet" eller ikke mener, at have givet sin godkendelse, bedes vedkommende så hurtigt som muligt rette henvendelse til webmaster (fma@boibramming.dk) - hvorefter der vil blive rettet op på "problemet" med det samme.

Brug af billedmateriale.
En del af de på siden brugte billeder kommer bl.a. fra foreningernes egen hjemmeside - vi går derfor ud fra, at når de er offentliggjort der, er det accepteret at de bruges her på sitet også. Der kan være tilfælde hvor forening / organisation har fået ekslusiv ret til at bruge materiale, billeder eller lign fra 3. part, som så har ophavsret til dette. Vi vil naturligvis sikre os at vi ikke bruger materiale vi ikke har fået lov at bruge.

Andre billeder er venligst "udlånt" af Ugeavisen-Bramming / JyskeVestkysten / Jysk-Fynske Medier mod kilde angivelse, hvilket vi takker mange gange for.